Om Not by Gerd

Not by Gerd er en enkvindes virksomhed – plus samarbejdspartnere – skabt af mig, Ane Tang Buddig, i maj 2016. Virksomheden tilbyder grafiske løsninger på print og online til dig og din virksomhed, hvad enten du skal have udviklet en visuel identitet til din virksomhed eller blot har brug for en flot folder til din forretning.

Min vej hertil
Mine ti år som Grafisk Designer har taget sit afsæt i magasinbranchen, hvor jeg blandt andet har været Art Director på magasinerne Chili, HesteMagasinet, M!, Woman og Frederiksberg Centrets magasin.
Den kreative og innovative tankegang, jeg har med mig fra magasinbranchen, trækker jeg i høj grad også på, når jeg udvikler digitale, grafiske løsninger.
Jeg er vant til at arbejde med mange forskellige målgrupper og har derfor også en rigtig god målgruppeforståelse.

Min filosofi
Et godt design er simpelt og overskueligt for læseren/brugeren, og det opnår jeg bedst ved et tæt og åbent samarbejde med dig som kunde. Desuden sørger jeg også altid for at sætte mig i den kritiske brugers sted for at sikre brugervenligheden i mine design.

 “For mig er det vigtigste ved et godt design, at det er overskueligt og nemt at afkode. Men der skal også være de helt rigtige detaljer og et drys wauw”.
– Ane Tang Buddig,  Grafisk Designer.